tilbygning

Tilbygning

Vi har mere end 20 års erfaring med tilbygninger i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi træder gerne ind som jeres sparringspartnere, så vi kan være med til at sikre, at alle detaljer er tænkt med. Sammen sørger vi et optimalt resultat, der vægter både drømme, funktionalitet, lovgivning og økonomi.

Vi tager hånd om både de små og de store tilbygninger - fra den simple udvidelse til den komplette forvandling. Vi arbejder for både for private og for erhverv.

Fordele ved en tilbygning

En tilbygning kan være en rigtig fordelagtig investering og giver helt nye muligheder.

 • Med de ekstra kvadratmeter får jeres bolig en merværdi - både konkret, praktisk og i forhold til livskvalitet.
 • Mere plads giver nye muligheder som for eksempel gæste- eller børneværelse, nyt køkken- alrum, et ekstra kontor, et større opholdsrum ...
 • I kan realisere jeres drømmebolig, nu designet specifikt til jeres unikke behov.
 • I kan fx få mere lys ind i jeres bolig med brede vinduespartier i jeres tilbygning.
 • I kan optimere boligens funktionalitet med en tilbygning, hvor I for eksempel får en ny entré, forbedrede gangarealer eller en bedre tilgang til jeres udendørsområde, så hus og have kommer til at hænge optimalt sammen.

 

tilbygning trae

Overvejelser

 • I skal huske at søge byggetilladelse. Kommuner kan have forskellige regler om for eksempel bebyggelsesprocent, der kan være restriktioner i lokalplanen og andet, I skal tage hensyn til.
 • Et realistisk budget kan være det bedste udgangspunkt, når ønsker og praktiske hensyn skal afvejes.
 • Er der byggetekniske overvejelser, I med fordel kan gøre jer i forhold til om jeres tilbygning også kræver ændringer i den nuværende bolig?
 • Hvilken løsning der arkitektonisk vil passe til jeres hus?
 • Har I specifikke ønsker til materialer og fx placering af vinduer, så tilbygningen matcher den resterende del af boligen?
 • I skal også overveje, hvordan tilbygningen skal placeres i forhold til resten af grunden.

 

tilbygning

 

Hos Tømrersvendenes ApS kan vi naturligvis stå for alt arbejdet, og vi kan med vores erfaring og ekspertise i forhold til tilbygninger hjælpe jer med alle overvejelserne, så I ikke behøver at spekulere på det praktiske, men kan koncentrere jer om, hvordan jeres drømmebolig skal se ud og skal indrettes. Selvfølgelig rådgiver vi også gerne i forhold til design og indretning, hvis I skulle have ønsker om dette.

Vi kan sørge for at indhente de nødvendige papirer til arbejdet og undersøge kommunens regler om tilbygning i henhold til bebyggelsesprocent og lokalplan. Og vi sørger altid for at levere et færdigt resultat af den højeste kvalitet.

 

Lad jer inspirere af vores galleri, tjek vores øvrige kompetenceområder eller kontakt os, så vi kan tage en snak om jeres muligheder.

gå til vores galleri og se eksempler på nogle af de arbejder, vi har udført

Lad jer inspirere af nogle af de opgaver, vi har løst.

se vores kompetenceområder og bliv inspireret af de opgaver, vi har løst

Tjek vores øvrige kompetenceområder her.

se mere om de garantiordninger vi er medlem af

Vi leverer altid kvalitetsarbejde - og det garanterer vi selvfølgelig.

skriv eller ring til os

Skriv eller ring til os.