tagrenovering

Tagrenovering

Stormskader? Almindelig slitage? Eller bare en drøm om et nyt smukt tag?

Hvad enten I har haft skader, jeres tag lider af almindelig slitage og bør renoveres, eller I har planer om et helt nyt tag, kan vi løse opgaven. Hos Tømrersvendenes ApS arbejder murere og tømrere sammen for give jer et nyt, solidt og velfungerende tag. Eller blot for at sikre, at jeres tag er rent, smukt og sundt.

Vejret nedbryder, og hvis I regelmæssigt får jeres tag renset, gennemgået og vedligeholdt, forlænger I tagets levetid væsentligt. Og samtidig hæver I husets æstetiske værdi.

Det er også værd at overveje, om I skal efterisolere. Dels kan det afhjælpe eventuelle kuldegener, dels kan I fremadrettet spare på varmeregningen.

Det en rigtig god idé regelmæssigt at tjekke taget for slid og skader. Det kan I typisk selv gøre ved hjælp af stiger, loftvinduer m.m. Eller I kan få os til det fx med vores droner og på den måde få en uddybende indsigt i tagets tilstand. 

Typiske tagskader er

  • Utætheder omkring de inddækninger (typisk bukket metal), der sidder, hvor bygningsdele som skorstene, antenner, kviste og udluftningshætter stikker op af taget.
  • Utætheder ved ovenlys.
  • Utætheder i skotrenden, der hvor to tagflader mødes.
  • Utætheder ved rygningen, dvs. toppen af taget.
  • Utætheder ved tagfoden/tagudløbet omkring tagrender, hvor den største mængde vand samles, når det regner.
  • Egentlige revner eller huller i taget.

 

Professionel tagrenovering i København og Nordsjælland

Hos Tømrersvendenes ApS har vores kompetente og servicemindede fagfolk mere end 20 års erfaring med tagrenovering, og vi giver også gerne jeres tag en kærlig overhaling. Ingen opgave er for lille eller for stor. Og vi arbejder både for private og for erhverv og foreninger.

 

 

Lad jer inspirere af vores galleri, se mere om tagmaterialer eller kontakt os, så vi kan tage en snak om jeres muligheder.

gå til vores galleri og se eksempler på nogle af de arbejder, vi har udført

Se eksempler på nogle af de tagarbejder, vi har udført.

se de forskellige typer tegl, du kan vælge til dit nye tag

Se mere om tegl her.

se mere om naturskifer her

Se mere om naturskifer her.

ring til os på tlf. 70 20 01 48 - eller klik og udfyld kontaktformularen

Skriv eller ring til os.