taglejlighed

Taglejlighed

Det er med god grund blevet populært at inddrage loftet til beboelse, hvad enten man bor i hus eller etageejendom. Taglejligheder bliver oftest yderst charmerende med mulighed for enten direkte udsigt til himlen, eller udsigt ud over byens tage, med mulighed for skråvægge og synlige hanebånd.

 

Som husejer kan man udvide med rigtigt mange gode kvadratmeter - uden at det går ud over ens øvrige grundareal. Ens bolig stiger i værdi, og den øgede isolering vil som regel betyde besparelse på hele det samlede energiforbrug.

 

For etageejendomme kan der være flere muligheder: man kan lade beboerne på øverste etage udvide med ekstra beboelsesareal op ad og dermed etablere større og mere attraktive lejligheder i ejendommen. Man kan også etablere selvstændige lejligheder og dermed få flere beboere ind i ejendommen - og på den måde dele fællesomkostningerne ud på flere lejligheder med besparelser til alle.  Og skal jeres hus / ejendom alligevel have nyt tag, kan vi bygge taglejlighed(er) i samme omgang - med gode besparelser på den samlede proces.

Overvejelser i forbindelse med en ny taglejlighed

  • Etablering af taglejligheder kræver ofte et indgreb i den eksisterende tagkonstruktion. Derfor kan man med fordel overveje, om det vil give bedre udnyttelse af loftarealet at ændre på den nuværende tagkonstruktion, når man alligevel er i gang.
  • Der skal foretages en lang række ingeniørberegninger, så man sikrer, at bygningen kan holde til den øgede belastning, at det nye areal lever op til brandkravene, at man overholder bebyggelsesprocenten, at det nye areal dækker kravene til isolering osv.
  • Og så kommer overvejelserne om, hvordan den nye taglejlighed skal designes, bygges og indrettes.

Hvordan kan vi hjælpe jer

Som jeres sparringspartner kan vi sikre, at I får alle overvejelser og muligheder tænkt med. Med vores kompetencer og erfaring inden for netop dette område kan vi rådgive i designfasen, tage os af hele byggeprocessen og hjælpe med selve indretningen af jeres kommende taglejlighed(er).

 

Hos Tømrersvendenes ApS sørger vi for at levere tegninger, ingeniørberegninger og indhente de nødvendige byggetilladelser. Vores ekspertise og mange års erfaring er jeres garanti for et resultat af høj kvalitet, der samtidig lever op til alle de krav, der gælder etablering af taglejligheder.

 

 

Vi arbejder fortrinsvis i Storkøbenhavn og Nordsjælland, men tager gerne opgaver på hele Sjælland. Så ring eller skriv til os allerede i dag for mere information eller for et uforpligtende tilbud.

Lad jer inspirere og bliv klogere på nogle af de følgende sider:

gå til vores unikke beregningsprogram og få en pris på jeres nye 1. sal

Find prisen på jeres nye taglejlighed i vores unikke beregningprogram.

se mere om tagaltaner her

Se mere om tagaltaner her.

gå til vores galleri og se eksempler på nogle af de arbejder, vi har udført

Se nogle af de taglejligheder, vi har lavet.

skriv eller ring til os

Skriv eller ring til os.