Restaurering

Restaurering

Hos Tømrersvendenes ApS har både vores murere, tømrere og snedkere mange års erfaring med bygningsrestaurering. Vi arbejder alle efter de gamle byggetraditioner og uden at gå på kompromis med den originale arkitektur, så vi sikrer, at jeres ejendom bevarer den oprindelige charme. 

 

Når vi restaurerer gamle og bevaringsværdige bygninger, har vi fokus på forståelse af og respekt for huset. Når det kan lade sig gøre, bevarer og istandsætter vi bygningens oprindelige og originale dele frem for at skifte ud. Vores restaureringsarbejde bygger på de gamle håndværkstraditioner og de samme metoder og byggematerialer, som bygningen blev opført med.

 

Erfaringer viser, at når gamle bygningsdele istandsættes og vedligeholdes korrekt og med de
rigtige materialer, vil de, næsten uanset alder og tilstand, kunne holde bedre og længere end mange nye materialer. Og samtidig arbejder de traditionelle materialer bedre sammen med eksisterende materialer.

 

Fx har Raadvad-Centeret og DTU videnskabeligt bevist, at fx gamle, originale vinduer af træ kan istandsættes og energiforbedres, så de både isolerer bedre, er totaløkonomisk billigere og har meget længere levetid og er billigere at vedligeholde på længere sigt – i forhold til tilsvarende nye vinduer af træ, plastik eller aluminium.

Vores arbejde med restaurering

Når vi får en restaureringsopgave, gennemgår vi først ejendommen fra 'kælder til tag'. Vi inspicerer yder- og inderside, tjekker fundament, murværk, træværk, isloering m.m. Og så vurderer vi, hvordan vi løser opgaven, hvad der kan bevares, og hvad der evt. skal udskiftes.

Vi bygger og rådgiver altid i henhold til bygningsreglementet, når vi foretager restaureringsarbejde, så der ikke senere vil opstå problemer med eventuel godkendelse og lignende.

 

 

For mere information eller for hjælp med restaureringsarbejde i Storkøbenhavn og på Nordsjælland, kan du kontakte os på tlf. 70 20 01 48 eller på email.

skriv eller ring til os

Skriv eller ring til os.

se vores kompetenceområder og bliv inspireret af de opgaver, vi har løst

Tjek vores øvrige kompetenceområder her.

se mere om de garantiordninger vi er medlem af

Vi leverer altid kvalitetsarbejde - og det garanterer vi selvfølgelig.