ny 1. sal

Ny tagetage / Ny 1. sal

Hvis I drømmer om en masse ekstra plads og et hav af nye indretningsmuligheder, er en ny 1. sal muligvis det helt rigtige for jer. Og hvis I alligevel overvejer at få nyt tag eller renovere det nuværende tag, kan vi foretage udvidelsen i samme omgang - med gode besparelser på den samlede proces.

Hos Tømrersvendenes ApS tilbyder vores erfarne håndværkere at tilbygge en ny etage / en ny 1. sal på jeres nuværende bolig. Vores mange års erfaring med sådanne byggeprojekter, vores anvendelse af kompetente fagfolk, og vores valg af kvalitetsprodukter, er din garanti for at få en ny tilbygning, der både er af høj kvalitet og lever op til de krav, der er til opførelse af en ny 1. sal.

Overvejelser i forbindelse med ny 1. sal

Der er naturligvis en række overvejelser, når I skal have en ny 1. sal. Derfor kan det være en god idé at tage os ind allerede som sparringspartnere, så vi kan være med til at sikre, at alle detaljer og muligheder bliver tænkt med, før arbejdet går i gang.

Når arbejdet med den nye etage så går i gang, kan I slippe bekymringerne og blot glæde jer til at skulle indrette den nye luksuriøse soveafdeling, det nye kontor, den nye gæsteafdeling, den nye lækre opholdsstue med store vinduespartier ...

Se fx hvad vi lavede i Allerød

Vores arbejdsopgaver under opførelse af ny 1. sal

Foruden selve bygningsprocessen kan vi også stå for:

  • Tegninger og design af din nye etage
  • Indhentning af den nødvendige byggetilladelse
  • Ingeniørberegninger der sikrer, at tilbygningen lever op til brandkravene, overholder bebyggelsesprocenten, lever op til kravene om isolering m.m.

Fordele ved en ny 1. sal

  • I kan få meget mere plads - uden at miste have eller andre ydre områder.
  • I får nye udsigtsmuligheder med en højere placering.
  • Med de mange nye kvadratmeter, bliver værdien af jeres bolig øget både konkret, praktisk og i forhold til livskvalitet.

 

Vi arbejder fortrinsvis i Storkøbenhavn og Nordsjælland, men tager opgaver på hele Sjælland. Så ring eller skriv til os allerede i dag for mere information om jeres nye drømmebolig eller for et uforpligtende tilbud.

Lad jer inspirere og bliv klogere på nogle af de følgende sider:

gå til vores unikke beregningsprogram og få en pris på din nye 1. sal

Find prisen på din nye første sal i vores unikke beregningprogram.

se mere om tagaltaner her

Se mere om tagaltaner her.

gå til vores galleri og se eksempler på nogle af de arbejder, vi har udført

Se nogle af de 1. sale, vi har lavet.

skriv eller ring til os

Skriv eller ring til os.