flisegulve

Gulve

Hos Tømrersvendenes ApS elsker vi gulve. Både når de er støbte, lagt i smuk mosaik, i klinker eller sten. Og vi er klar til at inspirere, vejlede og udføre de konkrete opgaver, så I får de gulve, der passer til jeres behov, temperament og bolig.

 

flisegulve

 

Vælg nye, anderledes gulve i jeres bolig

Med gulvbelægning kan I skabe ny atmosfære til jeres bolig. Skal det gamle Grækenland have plads i form af gulvmosaik, eller skal det smukke, varme Italien og deres brændte klinker fylde nogle af jeres rum ud. Drømmer I om marmor, granit, sten ... eller støbte gulve, der er lette at vedligeholde? Mange vælger for tiden beton, fordi den rå stil passer godt ind i tidens boligindretning - og betongulv er utrolig let at vedligeholde.

I har næsten uanede muligheder for at vælge personlige, individuelle løsninger. Og måske skal I også tænke gulvvarme med ind, så efterår og vinter for alvor bliver holdt fra døren.

Vi hjælper med vejledning om vedligehold, fordele og eventuelle ulemper ved de forskellige gulvmaterialer - og sammen finder vi frem til den stil og det materiale, der opfylder jeres behov.

 

flisegulve

 

Kontakt os hos Tømrersvendenes ApS 

Har I spørgsmål, eller vil I have et tilbud, kan I kontakte os på tlf. 70 20 01 48 eller på email.

skriv eller ring til os

Skriv eller ring til os.

se vores kompetenceområder og bliv inspireret af de opgaver, vi har løst

Tjek vores øvrige kompetenceområder her.

se mere om de garantiordninger vi er medlem af

Vi leverer altid kvalitetsarbejde - og det garanterer vi selvfølgelig.