murer nybyg

Entrepriseformer

Man tager normalt udgangspunkt i tre forskellige entrepriseformer:

  • Fagentreprise

   Her styrer I selv processen fra beskrivelse af projektet, over tegninger, indhentning af byggetilladelse til styring og koordinering af hele byggeprocessen. I laver tilbudsmateriale, indhenter tilbud, skriver kontrakter med de valgte håndværkere og sørger for, at arbejdsprocessen ikke går i stå. I står for at løse eventuelle uoverensstemmelser mellem de enkelte firmaer / håndværkere, og samtidig har I det fulde juridiske og økonomiske ansvar. Vi løser så de konkrete opgaver, I hyrer os ind til.

 • Hovedentreprise

  I en hovedentreprise sørger I som udgangspunkt for godkendelser og projektmateriale. Vi som hovedentreprenør styrer underentreprenører og økonomi og bygger fra A til Z.

  Det kan være klogt at ha' en rådgiver til at sørge for diverse godkendelser og stå for udarbejdelsen af projektmaterialet inklusiv udbudsmateriale.

  Som hovedentreprenør indgår vi kontrakter med de nødvendige underentreprenører (andre håndværksmestre) og styrer både kontrakter, økonomi, tidsplan, koordinering og byggeledelse samt sørger for, at byggeriet står færdigt til tiden, og at arbejdets kvalitet er som aftalt.

  Når vi har hovedentreprisen, kan vi også rådgive jer, ligesom vi kan stå for projekt- og udbudsmateriale - evt. i samarbejde med vores arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører.

 • Totalentreprise

  Som totalentreprenør har man typisk en professionel projekteringsafdeling med arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører og forestår hele projekteringen. Det er totalentreprenøren, der indgår kontrakter med underentreprenører og styrer projektet og udførelsen frem til aflevering. Det er dog ikke almindeligt, at man som totalentreprenører tager sig af om- og tilbygning. Totalentreprise laves primært, når I skal ha' bygget et typehuse eller et typificeret sommerhus.

 

Hos Tømrersvendenes ApS har vi et veletableret samarbejde med arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører og andre faggrupper. Det betyder, at vi kan påtage os alle tre former for entrepriser - både for private, erhverv og for det offentlige.

Vi har base i Hellerup, men løser opgaver i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

 

Lad jer inspirere af menuen til højre, tjek vores gallerier, eller kontakt os for personlig rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

 

se vores kompetenceområder og bliv inspireret af de opgaver, vi har løst

Tjek vores kompetenceområder her.

Lad jer inspirere af nogle af vores mange projekter

Lad jer inspirere af vores gallerier.

se mere om de garantiordninger vi er medlem af

Vi leverer altid kvalitetsarbejde - og det garanterer vi selvfølgelig.

skriv eller ring til os

Skriv eller ring til os.