bad

Badeværelser

Er det tid til at renovere dit nuværende badeværelse? Er det tid til at lave et helt nyt badeværelse? Skal I bygge ud og derfor anlægge et nyt baderum? Hvad enten I drømmer om et badeværelse på 3 eller 300 kvadratmeter, kan vores dygtige murer hjælpe.

Måske skal I overveje gulvvarme. Og I skal overveje, om I vil have badekar, brus eller begge dele. Vil I indrette badeværelset som en luksusspa, eller skal det blot være smukt og funktionelt? Lad os hjælpe jer med at definere muligheder - også i forhold til afløb, nuværende installationer etc.

 

bad

Anlæggelse af nyt badeværelse

I vores murerafdeling hos Tømrersvendenes ApS har vi mange års erfaring med at anlægge nye badeværelser i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi etablerer både helt nye badeværelser, renoverer eller bygger det nuværende om, så I får netop det badeværelse, I har behov for.

Sammen finder vi frem til den løsning, der passer til jeres ønsker både med hensyn til funktion, design og pris. Skal det være en wellness-afdeling med sauna, boblebad og plads i overflod, eller vil I helst ikke bruge for meget plads på dette rum og skal derfor have tænkt i helt nye, funktionelle baner, så er vi der.

 

bad

Renovering af dit nuværende badeværelse

Har I valgt at renovere jeres nuværende badeværelse, hjælper vi både med de små, nødvendige renoveringsopgaver, og vi hjælper med de store projekter, hvor I reelt vil have en ombygning.

 

Kontakt os i dag for en snak og et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse eller på en renovering af dit nuværende badeværelse.

 

skriv eller ring til os

Skriv eller ring til os.

gå til vores galleri og se eksempler på nogle af de arbejder, vi har udført

Klik for at se vores galleri.