Anbefalinger

Din mening er vigtig for os, derfor vil vi gerne have din vurdering af vores arbejde. Nedenfor kan du se eksempler på, hvad andre har sagt om os:

Nyt tag: Tømrersvendenes ApS har gennem hele forløbet ydet rigtig god service og håndværksmæssigt arbejde i topklasse.
 
Skrevet af: Søren R
Nyt tegltag: Suverænt veludført arbejde - ordentligt og præcist.
 
Skrevet af: Mogens Steen Kruse
Nyt paptag inkl isolering: Michael og Tømrersvendenes ApS leverede en yderst professionel indsats både i kvalitet og aftaleoverholdelse. Kan klart anbefales.
 
Skrevet af: Martin Wall Holst
Tårnhøj faglig stolthed og top kvalitet Vi fik i 2013 lavet en gennemgribende renovering af vores store 2-familie ejendom med nyt tag, etablering af en tagterrasse, ny facade og nye vinduer/døre. Efter bud fra adskillige entreprenører blev det klart at Tømrersvendenes ApS kunne levere det bedst gennemtænkte og økonomisk mest gennemskuelige projekt. Den forberedende fase af projektet bar præg af Michaels gode kommunikationsevner og store tekniske erfaring hvilket gjorde det nemt at finde den optimale balance mellem materialekvalitet og pris. Under selve renoveringsprocessen udviste byggeteamet stor dedikation og leverede top kvalitet samtidig med at der var en rigtig god stemning på holdet. Når der som forventeligt i et projekt af denne størrelse opstod uventede udfordringer havde vi en meget åben og klar dialog så vi fik landet løsninger til alles tilfredshed hvilket ikke mindst skyldes Michaels kompromisløse indstilling til at opgaverne skal løses på den optimale måde - også selvom der opstår forhindringer og det kræver en ekstraordinær indsats. Jeg har selv en betydelig håndværkserfaring og har igennem tiden oplevet mange skuffelser over dårlige håndværkere. Det har været en stor fornøjelse hos Tømrersvendenes ApS og Michael L Nielsen at møde en fagligt stolt og superdygtig håndværker og det er med stor glæde at jeg giver min allerbedste anbefalinger.
 
Skrevet af: Sven Müller
Nyt eternittag: Godt håndværk. God, personlig service. Ville tage en mindre opgave (nyt tag på fritidshavehus) - hvilke flere store virksomheder ikke ville. Det nye tag blev afleveret i sidste øjeblik, men dog inden for den fastsatte frist. Alt opryddet og pænt ved aflevering. Vil gerne anbefale til andre.
 
Skrevet af: Karen Flatau
Nyt tag på gammelt hus: Renoveringen af et ældre tag kan afsløre mange uforudsete udgifter og knap så sjove ting - men med fleksibilitet, servicemindedhed og ikke mindst dygtigt håndværk går det alligevel. Vi fik alle tre ting med i købet, om end der netop viste sig uforudsete udgifter ved det gamle træværk, og har nu et virkelig fint og smukt lagt tag!
 
Skrevet af: Dorthe Plechinger
Kvalitetsarbejde - nyt tag og tagetage: Vi har I år 2015 fået lagt nyt tag og fået etableret en tagetage på vores gamle halve dobbelthus fra 1929. Tømrersvendenes ApS udførte arbejdet indenfor den aftalte tid og i overensstemmelse med det accepterede tilbud. Hele forløbet har været nemt og gnidningsløst uden negative overraskelser undervejs. Vi betragter, det udførte arbejde som kvalitetsarbejde og kan derfor give Tømrersvendenes ApS vores bedste anbefalinger.
 
Skrevet af: Nanna
Skriv en anmeldelse
* felterne er obligatoriske.
Dit navn:*
E-mailadresse:*
Sikkerhedskode:
Skriv koden her:*
Skriv din anbefaling i feltet her under::*