Tilbygning - kun fantasien sætter grænser
Professionelt tømrer- og snedkerfirma
Ny tagaltan
Ny tagaltan
Nyt tag?
Taglejlighed
Ovenlysvinduer
Vinduer
Vinduer
Bindingsværk og andet renoveres
Ny 1. sal
Smukke facader
Nye gulve
Professionelt tømrer- og snedkerfirma
Har du en kælder?
Nye kviste i taget
Professionelt tømrer- og snedkerfirma
Renovering
Skylight
Badeværelser
Tilbygning - kun fantasien sætter grænserMorgenstue, teenageafdeling, havestue med adgang ud. Vi bygger ud og bygger om, så I får jeres drømmehus.

Professionelt tømrer- & snedkerfirma

Her kan I få hjælp til alle former for byggeri, renovering og vedligeholdelse. Hos os er den tekniske og faglige viden i højsædet - suppleret med mange års erfaring.

Som professionelt tømrer- og snedkerfirma løser vi byggeopgaver i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Alle vores medarbejdere er pålidelige, retskafne og imødekommende . Vi anvender kvalitetsprodukter og har en arbejdsfilosofi om altid at vægte kunders behov og tilfredshed over alt andet.

Skal I have realiseret jeres boligdrømme, bygge om og udvide, er I kommet til den rigtige partner.

Hvad vil vi, og hvem er vi?

Vores ambition er at realisere jeres boligdrømme.

Vi er et professionelt tømrer- og snedkerfirma og har arbejdet med alle områder inden for byggeri for private og erhvervskunder - gennem mere end 20 år.

Brug os som jeres sparringspartner. Med jeres drømme som udgangspunkt, kan vi rådgive om kvalitet og muligheder. Og vi kan være med til at sikre, at drømmene og planerne altid bliver tænkt hele vejen rundt. For os handler det om at lytte til jeres ønsker, afdække de konkrete behov og sammen med jer komme frem til den helt rigtige og fremtidssikrede løsning.

Omdrejningspunktet i vores arbejde er kundernes tilfredshed. Derfor sørger vi for altid at levere arbejdet til den rette tid, til den aftalte pris og med kvaliteten i top.

Hvilke opgaver varetager vi?

Vores ekspertise dækker alle opgaver inden for byggeri, renovering og vedligeholdelse. Vi varetager alle former for opgaver, og ingen opgave er hverken for lille eller for stor!

Vi arbejder både for private og for erhverv, og vi kan stå for et samlet resultat, hvor alle byggerelaterede opgaver dækkes - fra idé til færdig konstruktion.

Vi har et godt og tæt samarbejde med dygtige arkitekter, ingeniører, forsikringsselskaber og andre faggrupper, når det kræves for at løsningerne fungerer optimalt.

Vores faglige kompetence og mangeårige erfaring er jeres garanti for et resultat af højeste kvalitet. I kan derfor trygt lægge jeres næste byggerelaterede opgaver i vores hænder.

Vi har base i Herlev, men løser opgaver i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

 

Lad jer inspirere af menuen til højre, tjek vores gallerier, eller kontakt os for personlig rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

 

se vores kompetenceområder og bliv inspireret af de opgaver, vi har løst

Tjek vores kompetenceområder her.

Lad jer inspirere af nogle af vores mange projekter

Lad jer inspirere af vores gallerier.

se mere om de garantiordninger vi er medlem af

Vi leverer altid kvalitetsarbejde - og det garanterer vi selvfølgelig.

skriv eller ring til os

Skriv eller ring til os.

 

 

energitilskudHvis du efterisolerer din bolig, f.eks. i forbindelse med at du får lagt nyt tag, kan du søge om energitilskud hos forsyningsselskaberne. Du kan læse meget mere om energitilskud, og om hvordan du ansøger, her: www.energitilskud.info

 

vendigo logoHvis der ønskes en finansieringsløsning, samarbejder Tømrersvendenes ApS med Vendigo, som tilbyder finansiering på byggeprojekter. Ansøg om byggelån optil 250.000 kr.
Læs mere...